Volledig scherm
Dogan Corneille (tweede van rechts) op de bank bij de A-jeugd van Feyenoord. © ProShots

Dogan Corneille tweede assistent bij Willem II

TILBURG - Willem II heeft zijn trainersstaf verder uitgebreid. Dogan Corneille begint vrijdagochtend als tweede assistent. Hij gaat zijn werkzaamheden voor de Tilburgse club combineren met die bij VV Noordwijk, waar hij hoofdtrainer blijft.

Met de aanstelling van Corneille komt Willem II tegemoet aan de wensen van hoofdtrainer Erwin van de Looi. Die werkte ook bij FC Groningen met een tweetal assistenten. Via Marcel Groninger kwam de Tilburgse club Corneille op het spoor.

Corneille, oud-voetballer van VVV en Eindhoven en voormalig hoofdtrainer bij onder meer Kozakken Boys en IJsselmeervogels, zat het afgelopen seizoen op de bank bij de A-jeugd van Feyenoord. Als assistent van Roy Makaay was hij ook daar werkzaam in een parttime-functie. Feyenoord bood hem aan het einde van het seizoen een fulltime-baan aan, maar Corneille had zijn contract al verlengd bij Noordwijk. Hij bleef ook de hoofdklasser trouw.

Bij Willem II zal Corneille bij alle ochtendtrainingen aanwezig zijn. In de avonduren en op wedstrijddagen van Noordwijk is hij bij de hoofdklasser.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
228 stemmen