Volledig scherm
Dries Wuytens © Toin Damen/Pro Shots

Dries Wuytens kan spelen bij Willem II

TILBURG - Bij Willem II kan opgelucht worden ademgehaald. Nadat Jordens Peters aangaf dat hij - ondanks belangstelling van sc Heerenveen - zaterdag meespeelt in de thuiswedstrijd tegen Vitesse, bleek vrijdagochtend dat ook Dries Wuytens erbij kan zijn.

De Belg, die samen met Peters het centrale verdedigingsduo vormt, kampte met enkelklachten en moest enkele trainingen overslaan. Tijdens de laatste training voor de wedstrijd bleek hij echter voldoende hersteld om te kunnen spelen. Daardoor kan Freek Heerkens gewoon op de rechtsbackpositie blijven en zal Guus Joppen op de reservebank plaats moeten nemen.

Alleen Anouar Kali is niet inzetbaar bij Willem II. Hij kampt nog met een bovenbeenblessure.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
295 stemmen