Volledig scherm

Erik Cadee is aan zijn laatste seizoen bezig

DEN BOSCH - De Bossche discuswerper Erik Cadee is bezig aan de laatste maanden van zijn atletiekloopbaan. "In principe is dit mijn laatste seizoen." Maar hij hoopt zich binnenkort op het EK in Amsterdam nog wel te kwalificeren voor de Olympische Spelen.

"Daar moet ik een afstand van 65 meter voor gooien en mijn beste seizoensafstand is 63,63. Maar ik heb naar het EK toegewerkt, ik heb echt goede hoop dat ik daar die 65 haal." En anders gooit Cadee nog een paar kleinere toernooien om het seizoen, en daarmee zijn loopbaan, af te ronden. "De laatste jaren wordt het elk jaar iets minder. Dat is normaal. En dan lijkt dit me een logische beslissing."

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?
    POLL

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1276 stemmen