Volledig scherm
Willem II-fans © Geert van Erven

Fans Willem II hebben vertrouwen

TILBURG - De selectie is nog dun, maar de fans van Willem II hebben vertrouwen in de prestaties van de Tricolores in het eredivisieseizoen dat komend weekeinde van start gaat.

Uit een door het Brabants Dagblad gehouden peiling bij de achterban van de club, blijkt dat slechts vijf procent denkt dat Willem II op een van de onderste drie plaatsen in de eredivisie terecht zal komen. Dat zou inhouden dat de club direct degradeert of - net als vorig seizoen - via de play-offs moet proberen lijfsbehoud veilig te stellen.
Het grootste deel van de Willem II-supporters (52%) denkt dat hun ploeg hoog in het rechterrijtje gaat eindigen, bij de plaatsen 10 t/m 13. Volgens 28% wordt het plek 14 of 15. En 15% van de fans ziet het heel zonnig in. Die mensen verwachten een plek in het linkerrijtje (plek 1 t/m 9) voor Willem II dit seizoen.
In de Tilburgse editie van het Brabants Dagblad van vrijdag 5 augustus vertelt Jan van den Dries, voorzitter van de supportersvereniging Willem II, wat hij verwacht van het komende seizoen.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
147 stemmen