Volledig scherm
Reinier Robbemond. © Ruud Rogier

FC Oss en Reinier Robbemond zetten gesprekken over contractverlenging voorlopig op een lager pitje

OSS - De clubleiding van FC Oss en trainer Reinier Robbemond hebben de gesprekken over contractverlenging voorlopig opgeschort. "We hebben beiden geconcludeerd dat dit niet het juiste moment is om verder te praten", zegt algemeen directeur Peter Bijvelds.

De teleurstellende resultaten van de laatste weken - 5 nederlagen in 6 duels- en de 18e plek op de ranglijst zijn van invloed geweest op het gevoel van beide partijen. "Dat hebben we ook eerlijk en open tegenover elkaar uitgesproken. Reinier kent als geen ander de druk binnen de voetbalwereld. Er is op dit moment minder draagvlak bij onze volgers als gevolg van de resultaten. Daar kunnen en willen we niet omheen", zegt Bijvelds. Afgerekend op resultaten
Robbemond heeft nog een contract tot en met het einde van dit seizoen. Hij was sinds eind januari - na een ongeslagen reeks van 8 duels - met de club juist in gesprek over contractverlenging tot en met 2017. “We zien nog steeds dat onze trainer op alle fronten op zeer betrokken wijze binnen onze club en met onze spelers werkt. Dat leidt echter niet tot voldoende resultaat. We worden uiteindelijk afgerekend op resultaten en moeten succesvol zijn anders vermindert het draagvlak snel en wordt het steeds lastiger.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
186 stemmen