Volledig scherm
Vlak voordat de eerste training van FC Oss begon, werden er nog rubberen korrels op het veld gestrooid. © Jeroen Appels/Van Assendelft

FC Oss heeft al 21 spelers, maar zoekt nog een doelman

OSS - Het was volle bak bij de eerste training van FC Oss, waar 23 spelers op het veld stonden. 20 van hen liggen al vast voor volgend seizoen, Boban Lazic is inmiddels gekeurd en hoeft alleen zijn handtekening nog onder een contract te zetten. "Dat zal de komende dagen wel gebeuren, dat komt wel goed", zegt Lazic.

Daarnaast heeft FC Oss de Spanjaard Jesus Planelles en Jorzolino Falkenstein op proef, met name de 21-jarige Spanjaard maakte een prima indruk tijdens de eerste training. Planelles doet zaterdag mee in de oefenwedstrijd tegen Willem II en blijft minstens een week in Oss. "Daarna kijken we weer verder", zegt directeur Peter Bijvelds.

De directeur zoekt met name nog naar een 3e doelman naast Xavier Mous en Ronald Koeman junior. Er zijn nog geen keepers concreet in beeld, dat moet de komende weken zijn beslag krijgen. De Ossenaren zijn met 1 speler nog in gesprek, maar hij stond vandaag (nog) niet op het trainingsveld.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
385 stemmen