Volledig scherm
NGSN sierde afgelopen seizoen het shirt van FC Oss. © Pro Shots

FC Oss hoeft zich 'geen zorgen te maken' over hoofdsponsor NGSN

OSS - Hoofdsponsor NGSN respecteert de sponsorovereenkomst met FC Oss en zal zijn verplichtingen nakomen, belooft directeur Harry van Streun. "FC Oss hoeft zich ook geen zorgen te maken over de toekomst van NGSN", aldus Van Streun. De verbintenis met de hoofdsponsor loopt nog tot en met het einde van komend seizoen.

Ruim een week geleden kwam het nieuws naar buiten dat de toekomst van de internetzender als hoofdsponsor van FC Oss in nevelen gehuld was, omdat dochtermaatschappij Clubmobiel in Nederland ophoudt te bestaan. "Onze activiteiten zijn gericht op de Amerikaanse markt. We hebben Nederland als testmarkt gebruikt en weten nu wat we wel en niet moeten doen", zegt Van Streun. Hij wil NGSN eind augustus in Amerika lanceren.

Ondertussen mag FC Oss van de internetsportzender wel op zoek naar een andere hoofdsponsor, die de taken van NGSN komend seizoen mogelijk al overneemt. De club houdt dan per saldo meer geld over en NGSN het sponsorpakket dan iets verminderen. FC Oss-directeur Peter Bijvelds onthoudt zich verder van commentaar, maar laat wel weten dat hij op zoek gaat naar een nieuwe hoofdsponsor.

Live Voetbal

home logo Manchester CityMCI
20:45
FeyenoordFEY
away logo

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
261 stemmen