Volledig scherm

FC Oss na matige eerste helft onderuit tegen De Graafschap

OSS - FC Oss heeft de 1e nederlaag in de voorbereiding geleden: op het veld van buurman TOP was degradant De Graafschap met 1-2 te sterk. FC Oss had het verlies vooral te wijten aan een matige 1e helft, de 2e helft was een stuk beter.

In de 3e minuut was Jorzolino Falkenstein al bijzonder dichtbij de 1-0; de vleugelspeler omspeelde De Graafschap-doelman Hidde Jurjus, maar trof vervolgens de paal. Daarna nam De Graafschap het heft in handen en maakte Vincent Vermeij voor rust 2 doelpunten. Beide keren schutterde de defensie van FC Oss, bij de 2e goal botste doelman Xavier Mous op Lorenzo Piqué en kon Vermeij de bal simpel binnenschuiven.

Na rust waren er veel wisselingen aan beide kanten en liet FC Oss zien dat het bij tijd en wijle aardig kan voetballen. Spits Thijs van Pol had de aansluitingstreffer op zijn schoen, maar trof van dichtbij de doelman van De Graafschap. Richard van der Venne probeerde het vervolgens van afstand, maar het was Fatih Kamaci die vlak voor tijd toesloeg na een mooie aanval: 1-2.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
395 stemmen