Volledig scherm
Nassir El Aissati verkast naar FC Oss © Pro SHots

FC Oss pikt balvaardige Nassir El Aissati op bij FC Utrecht

OSS/UTRECHT - Nassir El Aissati is de nieuwste aanwinst van FC Oss, de 21-jarige middenvelder komt over van FC Utrecht. Hij maakte daar vooral minuten bij de beloften, met wie hij naar de eerste divisie promoveerde. El Aissati tekent voor 1 seizoen met een optie op nog 1 seizoen.

Marcel van der Sloot, hoofd scouting bij FC Oss, had El Aissati al even op het netvlies en is blij met zijn komst. “Nassir is een intelligente, dynamische middenvelder met een mooie techniek. Hij speelt bovendien met veel lef. Het afgelopen seizoen heeft hij een voorname rol gespeeld in het kampioenschap van Jong FC Utrecht, de nieuwkomer in de Jupiler League.”

El Aissati zelf heeft zin om in Oss aan de slag te gaan. Hij licht zijn keuze toe: “Peter Bijvelds en François Gesthuizen hebben veel vertrouwen in met uitgesproken. Bovendien wil FC Oss verzorgd en aanvallend spelen, daar pas ik perfect bij. Ik heb een heel goed gevoel bij dit besluit.” FC Utrecht-trainer Erik ten Hag: “Wij bedanken Nassir voor zijn inzet. Hij heeft de hele jeugdopleiding doorlopen en was maar liefst twaalf jaar bij FC Utrecht. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe werkgever FC Oss.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement