Volledig scherm
Mike Havenaar (rechts) in duel met Frank van der Struijk. © ANP

Frank van der Struijk traint bij ODC

BOXTEL - Oud-Willem II'er Frank van der Struijk (31) en oud (Jong) PSV'er Sander Heesakkers (21), beiden inwoner van Lennisheuvel, gaan vanaf zondag meetrainen bij de amateurs van ODC in Boxtel.

Beide spelers zoeken nog naar een nieuwe club, nadat de contracten bij hun vorige werkgevers niet werden verlengd. ,,We hebben gevraagd of we bij FC Eindhoven konden meetrainen, maar daar hadden ze al genoeg stagespelers", aldus Van der Struijk. ,,Ik kon wel bij Willem II terecht, maar dan bij het tweede team. Dan is ODC voor mij ook prima. Mijn broer voetbalt daar, dus het contact was zo gelegd."

Van der Struijk en Heesakkers zijn al een aantal weken samen in training. ,,Ik heb programma's en die werken we samen af", aldus Van der Struijk. ,,We wonen 300 meter van elkaar af en het is leuker om zoiets samen met iemand te doen dan alleen. We zorgen dat we topfit zijn. Als er een club komt, kunnen we zo instromen."

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1253 stemmen