Volledig scherm
Frank van Mosselveld maakte in het verleden ook al wel eens wat theater op het veld. © ProShots

Frank van Mosselveld op de planken

WAALWIJK - Frank van Mosselveld staat op 15 oktober op de planken in theater de Leest in Waalwijk. De commercieel medewerker van RKC Waalwijk vertolkt een gastrol bij een voorstelling waarmee een aantal oud-voetballers onder de naam FC de Rebellen door het land trekt.

Marcel Meeuwis, oud-speler van onder meer Willem II, is de bedenker van het concept dat in het eerste seizoen uiterst succesvol is gebleken. Voetballers met een verhaal treden voor het voetlicht. Glenn Helder, Andy van der Meyde, Wim Kieft en Theo Janssen zijn een paar van de kopstukken. Kurt Westermann en Hugo Borst verlenen ook hun medewerking.

In elke speelstad probeert FC de Rebellen een lokale gast aan het programma toe te voegen. In Waalwijk is dat dus Frank van Mosselveld, die blij is met de invitatie. "Het is leuk om je debuut in het theater te maken", zegt hij.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
423 stemmen