Volledig scherm
Funso Ojo. © pro shots

Funso Ojo haakt af bij Willem II

TILBURG - Het is maar zeer de vraag of Funso Ojo zaterdag kan meedoen bij Willem II in de belangrijke uitwedstrijd bij ADO Den Haag. De middenvelder kampt al enige tijd met lies/heupklachten en die zijn verergerd.

Ojo sloeg de maandagtraining over en begon goedgemutst aan de dinsdagtraining, maar al na een kwartier moest hij de strijd staken. "Dit heeft geen zin zo", verklaarde de Belg op weg naar de kleedkamer. "Ik heb dit soort klachten wel vaker gehad, maar dan kregen we het meestal snel weer los. Nu is dat nog niet gelukt. Maar er zijn nog vier dagen tot de wedstrijd." Willem II traint woensdag niet. Donderdag en vrijdag vinden de oefensessies plaats op het kunstgras van LONGA, ter voorbereiding op de kunstgraswedstrijd in Den Haag.
Ojo speelde tot nu toe alle elf competitiewedstrijden voor Willem II. Alleen tegen Feyenoord werd hij vier minuten voor tijd gewisseld, in de andere duels deed hij mee van begin tot eind. Vorig seizoen kwam hij in 32 van de 34 competitiewedstrijden in actie. De andere twee miste hij door schorsingen vanwege zijn gelekaartenlast.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1284 stemmen