Volledig scherm
Gerard Wielaert gaat voor Willem II speuren naar talent. © ProShots

Gerard Wielaert hoofdscout bij Willem II

TILBURG - Gerard Wielaert (63) is het nieuwe hoofd scouting bij Willem II. Hij volgt in die functie de naar PSV vertrokken Ronald Vromans op. De Tilburgse club bereikte overeenstemming over een contract voor twee seizoenen.

Als speler en in tal van andere functies was Wielaert in het verleden al 22 jaar aan Willem II gebonden. In 2007 moest hij als technisch manager plaats maken voor Kees Zwamborn. Daarna werkte Wielaert nog als scout voor FC Twente en fungeerde hij als technisch directeur bij Roda JC.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
370 stemmen