Volledig scherm
Marcella van der Poel. © HC Tilburg

HC Tilburg neemt speelster over van MOP

TILBURG - Marcella van der Poel vertrekt bij MOP en gaat na de zomer aan de slag bij het eerste van overgangsklasser HC Tilburg.

Van der Poel speelde vijf jaar voor hoofdklasser MOP en keert nu terug bij de club waar ze drie jaar actief was, toen nog onder de vlag van TMHC Forward.

Het is de bedoeling dat Van der Poel (25) als ervaren hockeyster de talenten uit het team van trainer Rob Haantjes op sleeptouw neemt.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
410 stemmen