TeamNL voor het WK in Italië met v.l.n.r. Jeffrey Herlings (KTM), Glenn Coldenhoff (Yamaha) en Roan van de Moosdijk (Kawasaki).
Volledig scherm
TeamNL voor het WK in Italië met v.l.n.r. Jeffrey Herlings (KTM), Glenn Coldenhoff (Yamaha) en Roan van de Moosdijk (Kawasaki). © KNMV

Herlings, Coldenhoff en Van de Moosdijk al aangewezen voor WK landenteams

Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Roan van de Moosdijk zijn door de KNMV geselecteerd voor de Motocross of Nations, het wereldkampioenschap voor landenteams. De motorsportbond maakte de selectie bekend aan de vooravond van de Nederlandse grand prix, dit weekeinde in Oss. Het WK is pas op 26 september in het Italiaanse Mantua. 

  1. Teruggekeerde Griezmann uitgefloten door Atlético-fans: ‘Ziekelijk gedrag’

    Terugge­keer­de Griezmann uitgeflo­ten door Atlético-fans: ‘Ziekelijk gedrag’

    Antoine Griezmann is na twee jaar terug bij Atlético Madrid, maar de Fransman merkte bij zijn eerste optreden voor eigen publiek dat hij niet meer zo populair is als voorheen. De 30-jarige aanvaller werd door een flink deel van het publiek uitgefloten toen hij in de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto (0-0) na bijna een uur mocht invallen. Supporters van Atlético nemen het Griezmann nog steeds kwalijk dat hij hun club in 2019 verruilde voor FC Barcelona.