Volledig scherm
Indy de Vroome opent het Ricoh Open in Rosmalen. De Cromvoirtse verloor in twee sets van CoCo Vandeweghe

Indy de Vroome uitgeschakeld

ROSMALEN - Indy de Vroome is in de eerste ronde van de Ricoh Open in Rosmalen uitgeschakeld. De Cromvoirtse verloor met 2-6, 4-6 van CoCo Vandeweghe, de nummer 43 van de wereldranglijst. De partij nam een uur en een kwartier in beslag.

Een keiharde service, ze haalde soms 194 km per uur, kon De Vroome niet redden. In beide set kreeg ze een keer de kans om een vroege break ongedaan te maken, maar die benutte ze niet. Het aantal dubbele fouten, in het verleden een groot euvel in haar spel, bleef dit keer tot vier beperkt.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
410 stemmen