Volledig scherm
Ivy van den Heuvel is op weg om een doelpunt te maken tegen EV Landshut. © Christian Fölsner

Ivy van den Heuvel en Boet van Gestel langer bij Trappers

TILBURG - Ivy van den Heuvel en Boet van Gestel blijven bij Destil Trappers. Beide ijshockeyers hebben hun contract bij de Tilburgse club met één seizoen verlengd.

Van den Heuvel (27) kende een topjaar in Duitsland en werd clubtopscorer met 28 goals en 77 punten in 66 wedstrijden. De geboren Bosschenaar kreeg zijn ijshockeyopleiding in Tilburg. Niettemin debuteerde hij in het seizoen 2006-2007 in de eredivisie als speler van de Amstel Tijgers. Na drie seizoenen in de hoofdstad tekende de 1,87 meter lange aanvaller in Eindhoven. Daarna trok hij naar Tilburg. Voor Van den Heuvel gaat nu aan zijn zesde seizoen bij Trappers beginnen..

Blessureleed
Van Gestel (20)werd het afgelopen seizoen geplaagd door blessureleed. De verdediger, die in het seizoen 2012-2013 voor het eerst zijn opwachting maakte in de hoofdmacht van Trappers, kwam slechts 33 duels in actie voor Tilburg. Ondanks zijn mindere jaar wordt de Tilburger nog altijd gezien als een groot talent. Met het aanblijven van Van den Heuvel en Van Gestel krijgt de selectie van de Oberliga-kampioen steeds meer vorm. Eerder verlengden Martijn Oosterwijk, Levi Houkes en captain Diederick Hagemeijer hun contract al. Bobby Chaumont, afkomstig van Dundee Stars, is voorlopig de enige nieuwe nieuweling in de selectie van coach Bo Subr.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
355 stemmen