Volledig scherm
Jonathan Kindermans na een doelpunt voor RKC Waalwijk. © ProShots

Jonathan Kindermans keert terug bij RKC Waalwijk

WAALWIJK - Jonathan Kindermans meldt zich maandag weer op de training bij RKC Waalwijk. De Belgische middenvelder slaagde er niet in om een contract af te dwingen bij Bolton Wanderes. Eerder kon hij wel terug bij een Slowaakse club, maar in een dergelijk avontuur had de Belg geen zin.

Zaterdag leek het er nog op dat Kindermans bij de Engelse club uit League One kon blijven. Volgens zijn zaakwaarnemer maakte Kindermans een goede indruk op de staf van Bolton Wanderes. Zondag kwam echter de mededeling dat hij bedankt wordt voor bewezen diensten. Kindermans mag bij RKC weg, ondanks een doorlopend contract. Hem is een eerlijke kans toegezegd mocht hij er niet in slagen elders onderdak te vinden.

Met Roel van de Sande, Philippe van Arnhem, Steef Nieuwendaal, Anass Najah, Kenny Anderson en Daan Rienstra beschikt RKC over een groot aantal middenvelders.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1253 stemmen