Volledig scherm
Edwin Linssen. © Marie-Thérèse Kierkels/Beeld Werkt

Jong Willem II krijgt vorm

TILBURG - Voor wat betreft nieuwe spelers voor het eerste elftal van Willem II blijft het vooralsnog angstvallig stil aan de Goirleseweg, maar het beloftenteam krijgt al aardig vorm. De club maakte de namen van zes spelers bekend die komend seizoen in het team van coach Edwin Linssen gaan spelen.

Dat zijn Lex van Dijk (FC Den Bosch), Luke Mohrman (KFC Turnhout), Gildo Fernandes (TSV Lyra), Emre Bostanci (UNA), Koen Wesdorp (NAC Breda) en Niels Wouters (PSV). Edwin Linssen: 'Jong Willem II is gestart om de stap naar het eerste elftal te verkleinen. Daarnaast kiezen we ervoor om grote talenten vervroegd door te schuiven naar Jong Willem II om onder meer de weerstand te ontwikkelen en individuele begeleiding te kunnen stimuleren. Het programma dat deze groep aangeboden wordt is voornamelijk gericht op de specifieke, individuele kwaliteiten van de speler. Overigens blijft de kern van Jong Willem II bestaan uit spelers die al langer bij Willem II voetballen.'

Het oefenprogramma van Jong Willem II ziet er alsvolgt uit:
5 juli, 20.00 uur: Nivo Sparta - Jong Willem II
9 juli, 12.00 uur: Jong PSV - Jong Willem II
17 juli, 14.30 uur: FC Lienden - Jong Willem II
24 juli, 11.00 uur: Nuenen - Jong Willem II
4 augustus, 19.30 uur: UNA - Jong Willem II.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
399 stemmen