Volledig scherm
Jordens Peters (staand) © Pro Shots

Jordens Peters: 'Ik speel zaterdag voor Willem II'

TILBURG - sc Heerenveen onderneemt nog altijd pogingen om Jordens Peters los te weken bij Willem II, maar vraag een aanbod liggen vooralsnog te ver uiteen. De aanvoerder van de Tilburgers heeft het Brabants Dagblad desgevraagd laten weten dat hij zaterdag met Willem II meespeelt in de thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Wat er daarna gebeurt, is nog ongewis. Het komt voor Willem II goed uit dat de 29-jarige Berlicummer beschikbaar is, want het aantal verdedigers dat trainer Erwin van de Looi tot zijn beschikking heeft, is beperkt. Bovendien is het onzeker of Dries Wuytens kan spelen tegen Vitesse. De Belg kampt met een enkelblessure.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
295 stemmen