Volledig scherm
Jordens Peters (r) staat nu tot 2020 onder contract bij Willem II. © ProShots

Jordens Peters laat clausule vallen en verlengt contract

TILBURG - Jordens Peters heeft zijn nog anderhalf jaar doorlopende contract bij Willem II met twee seizoenen verlengd. Dat betekent dat dat de 29-jarige verdediger nog tot 2020 onder contract staat bij de Tilburgse club. Dat maakte Willem II woensdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de supporters bekend.

Officieel tekent Peters pas vrijdag, maar de partijen bereikten op de laatste dag van het trainingskamp in Spanje een mondeling akkoord. Nu hij de komende jaren het boegbeeld wordt van Willem II leek het de club aardig de supporters als eerste officieel op de hoogte te stellen.

De onderhandelingen namen bijna een half jaar in beslag. Peters wilde in de nieuwe verbintenis clausules op laten nemen voor het geval Willem II zou degraderen. Uiteindelijk tekent hij een contract zonder clausules. Daar staat wel een financiele compensatie tegenover. Peters, die in de zomer nog in de belangstelling stond van Heerenveen, is blij met de uitkomst van de onderhandelingen. "Het gras is elders lang niet altijd groener. Ik ken heel wat spelers die, een illusie armer, op hangende pootjes terugkeerden. Ik ben trots op mijn carriere, ook al zou ik alleen betaald voetbal bij FC Den Bosch en Willem II hebben gespeeld."

In het Brabants Dagblad van donderdag een uitgebreid interview met Jordens Peters.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement