Volledig scherm
Jorzolino Falkenstein was vorig seizoen op proef bij FC Cartagena. © FC Cartagena

Jorzolino Falkenstein keert definitief terug bij FC Oss

OSS - FC Oss heeft de selectie zo goed als rond nu buitenspeler Jorzolino Falkenstein een contract voor 1 seizoen heeft ondertekend. Daarmee keert de 27-jarige Helmonder terug bij de club waar hij tussen 2013 en 2015 al 54 duels speelde en 8 goals maakte.

Falkenstein sloot 4 weken geleden al aan bij de Ossenaren en toonde in de voorbereiding aan dat hij fit was. Donderdag bereikte hij een akkoord nadat de club hem na een periode van onderhandelingen een vernieuwde aanbieding deed. Met Falkenstein is de selectie nagenoeg compleet; FC Oss zoekt nog wel een 3de doelman.

De Helmondse vleugelaanvaller is blij dat de transfer is afgerond. "Nu alle twijfels weg zijn, kan ik me volledig richten op het voetbal. Het kan een leuk seizoen worden. De groep is fris en de concurrentie is in elke linie stevig. Elke speler moet zich bewijzen, waardoor de selectie sterker wordt. Het is nog te vroeg om te zeggen dat we het successeizoen 2014/2015 gaan herhalen, maar de frisheid en de concurrentiestrijd zijn vergelijkbaar.”

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
189 stemmen