Volledig scherm
Het lijkt er nu echt op dat Jordens Peters tegen Roda JC voor het laatst het shirt van Willem II droeg. © ProShots

Kans op vertrek Jordens Peters levensgroot

TILBURG - De kans dat Jordens Peters toch van Willem II naar Heerenveen verhuist is levensgroot. De verdediger kreeg toestemming om met de Friese club te praten en is op een paar punten en komma's na akkoord. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Frank Schouten.

Het is nu aan beide clubs om overeenstemming te bereiken over de vergoedingssom voor het nog twee jaar doorlopende contract van Peters. Willem II en Heerenveen bliezen de onderhandelingen voor en na de wedstrijd van de Tilburgse club tegen Roda JC weer nieuw leven in. Bij dat duel was de zaakwaarnemer van Peters aanwezig. Momenteel zijn beide clubs ook weer in gesprek met elkaar. Er wordt gesproken over een vergoedingssom van iets meer dan vijf ton.

Willem II-directeur Berry van Gool verklaarde vorig week dat de Tilburgse club een vervanger klaar heeft staan voor het geval Peters zou vertrekken.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1253 stemmen