Volledig scherm
De hockeyers van MOP en staf. © Mijn Kiek Fotografie

Lekkere zege voor hockeysters MOP uit Vught

VUGHT - De hockeysters van hoofdklasser MOP wonnen vanmiddag met 3-2 (1-2) van Kampong. Aanvoerster Colette de Beaumont maakte vlak voor tijd de winnende treffer.

De Vughtse formatie keek al na drie minuten tegen een achterstand aan. MOP creëerde aanvallend weinig maar kwam in de 15e minuut wel op gelijke hoogte nadat Kim van Roosmalen raak sloeg uit een strafcorner.

Strafbal
Een fout in de defensie leidde in de 26e minuut de 1-2 in. Na de pauze leverde een overtreding op Feline van Kampen de ploeg van coach Karel Alferink een strafbal op. Captain Collete de Beaumont klaarde dat klusje vakkundig: 2-2.

Op een enkele vloeiende MOP-aanval na kwam het meeste gevaar vervolgens van Kampong. De na een enkeloperatie weer in de basis teruggekeerde keepster Niki Bosman hield haar ploeg met vier prima reddingen op de been.

Tweede zege
MOP hapte naar lucht en kon weer even vrij ademhalen toen het in de 69e minuut drie strafcorners op rij mocht nemen. Die resulteerden niet in een treffer maar toen de bal in de 70e minuut bij Colette de Beaumont terecht kwam en die vervolgens doel trof was de voorsprong toch ineens een feit. De 2,5 minuut blessuretijd overleefde MOP zonder noemenswaardige problemen waarna de tweede seizoenszege een feit was.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
458 stemmen