Volledig scherm
Loic van Doren © HC Den Bosch

Loic van Doren nieuwe keeper HC Den Bosch

HC Den Bosch heren 1 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Loic van Doren. De 21-jarige doelverdediger zal de overstap maken vanuit KHC Dragons. 

Loic is tweede keeper van het Belgische team en maakt deel uit van de trainingsgroep voor het WK dat later dit jaar in India gespeeld wordt. Hij kiest voor HC Den Bosch omdat hij een volgende stap wil zetten in zijn persoonlijk ontwikkeling. Van Doren doorliep de hele jeugd van KHC Dragons en speelt daar momenteel met Heren 1 in de hoogste klasse. 

Eric Verboom, coach van heren 1 HC Den Bosch, is verheugd met de komst de 21-jarige international en roemt zijn kwaliteiten: ,,Loic is een zeer gedreven keeper die zijn eigen weg uitstippelt. Met het vertrek van Maurits Visser hebben we een zeer goede opvolger die net zoals Maurits punten kan pakken voor het team."

Ook bestuurslid Tophockey bij HC Den Bosch, Mark Damman is erg blij met de komst van Loic van Doren: ,,Samen met Jelle Galema heeft de club een goede stap gezet richting het doel de stap omhoog voort te zetten. Zijn keuze voor Den Bosch geeft te meer aan dan wij op de goede weg zijn."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement