Volledig scherm
Marleen Ramond-Van Iersel (l) met haar nieuwe beachpartner Manon Flier. © Pim Waslander

Marleen van Iersel blij met nieuwe strandpartner

GOIRLE - Ruim één maand zijn Marleen Ramond - Van Iersel en Manon Nummerdor - Flier een duo in het beachvolleybal. Afgelopen weekend was voor hun de vuurdoop tijdens het NK indoor in Aalsmeer.

Ramond-Van Iersel, die afgelopen zaterdag 29 werd, hoopte al langer op een samenwerking met de voormalig zaalinternational. "Tijdens eerdere ontmoetingen heb ik wel eens tegen Manon gezegd ´zou je de overstap willen maken?", vertel de Goirlese beachvolleybalster in het Brabants Dagblad van dinsdag 10 januari. "Na het stoppen met Madelein Meppelink na de Spelen van Rio was het voor mij hét moment om haar serieus te benaderen. In Nederland zijn weinig opties. Speelsters met de kwaliteit van Manon zijn er niet veel. Het zou goed zijn wanneer meer ervaren speelsters deze stap zouden zetten. Dan zou het niveau omhoog gaan. Dat zie je ook in landen als de Verenigde Staten en Brazilië."

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
410 stemmen