Volledig scherm
Michael van Gerwen op archiefbeeld. © Photo News

Michael van Gerwen strandt in halve finale Melbourne Darts Masters

Michael van Gerwen is er zondag in Australië niet in geslaagd de finale van de Melbourne Darts Masters te bereiken. De darter uit Vlijmen ging in de halve finale met 11-7 onderuit tegen Peter Wright.

Wright begon sterk aan de wedstrijd waardoor Van Gerwen achter de feiten aan liep. De schot wist de Nederlander in de eerste leg meteen te breken.

104 punten

Wright hield zijn sterke vorm vast waardoor van Gerwen weinig ruimte kreeg om iets terug te doen. Uiteindelijk won Wright de halve finale met een gemiddelde van 104 punten per beurt.

In de finale staat Peter Wright tegenover Micheal Smith, die op zijn beurt een finaleplek veroverde ten koste van Gary Anderson.

  1. Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af
    AMATEURVOETBAL

    Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af

    De KNVB heeft vrijdag besloten om alle teams van SC Hoge Vucht uit de competitie te halen. Daardoor gaat het topscorersklassement van het Brabants Dagblad ook op de schop. Be-Ready-spits Robin van den Noort levert door het besluit van de bond vier doelpunten in. De ingrijpende straf voor Hoge Vught is volgens de voetbalbond gepast omdat zij niet verwachten dat de club op korte termijn zal veranderen. De Bredase vereniging heeft een maand de tijd om beroep aan te tekenen. Tijdens dit eventuele hoger beroep zal de straf niet worden opgeschort.

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
48'
1-0
PEC ZwolleZWO
away logo