Volledig scherm
Mischa Rook © VI Images

Mischa Rook teammanager bij Willem II

TILBURG - Mischa Rook zal het komende seizoen fungeren als teammanager bij Willem II. Hij gaat dat op parttime-basis doen. Voor de andere helft blijft hij werkzaam als commercieel manager van de club. Dat maakt de Tilburgse club woensdag bekend.

In de hoedanigheid van commercieel manager trad Rook op 1 september 2014 in dienst bij Willem II. Voorheen was hij algemeen directeur van eerste divisionist FC Oss. Daar was hij nog tijdens zijn voetballoopbaan als commercieel manager begonnen.

Rook speelde in de jeugd van Feyenoord. Vervolgens voetbalde de middenvelder onder meer bij Dordrecht '90, Cambuur, TOP Oss en Fortuna Sittard. Voor zijn opleiding sport, economie en communicatie schreef hij een scriptie over de clubcard.

Sinds het vertrek van Raymond Vissers naar Heerenveen was de functie van teammanager vacant. Die combineerde dat met zijn functie als keeperstrainer. Harold Wapenaar, die nieuwe oefenmeester voor de doelmannen van de Tilburgse club, wilde beid functies niet combineren. Met het deels overhevelen van Rook naar de voetbaltak is nu een oplossing gevonden.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Ja (92%)
  • Nee (8%)
72 stemmen