Volledig scherm
Niels Wouters © Meulenhof fotografie

Niels Wouters: Willem II als laatste kans

TILBURG - Bijna twee jaar kon Niels Wouters (20) niet voetballen nadat hij een hernia had opgelopen. En dat na een goed seizoen in de A1 van PSV, de club waar hij liefst elf jaar voetbalde.

Nu duikt de Schijndelaar plots op bij Jong Willem II. Daar wil de spits alsnog proberen zijn droom te verwezenlijken: profvoetballer worden. "ik zie dit als een laatste kans", zei Wouters nadat hij met Jong Willem II met 3-1 had verloren van Jong PSV. "In uiterlijk twee jaar wil ik mijn doel hebben bereikt. Anders zal ik me op mijn maatschappelijke carriere moeten richten. Ik speel nu op amateurbasis. Dat kan omdat ik nog bij mijn ouders woon."
Wouters baalde enorm dat hij een levensgrote kans onbenut liet in het duel met Jong PSV. "Juist hier op de Herdgang had ik heel graag willen scoren natuurlijk."
Samen met een paar andere spelers van Jong Willem II mocht Wouters de afgelopen weken met de eerste selectie van trainer Erwin van de Looi meetrainen en oefenwedstrijden spelen. "De club werkt met een kleine A-kern", weet Wouters. "Als daar blessures of schorsingen zijn, komen wij snel aan de beurt. Mede daarom heb ik voor Willem II gekozen nu."

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
458 stemmen