Volledig scherm
Tom Boere. © Kay In t Veen/Pro Shots

Nieuwe spits Tom Boere: 'Ik wil gaan knallen bij FC Oss'

OSS - FC Oss heeft een akkoord bereikt met aanvaller Tom Boere. De 23-jarige voetballer uit Terneuzen zet binnenkort zijn krabbel onder een 1-jarig contract met een optie op nog een extra seizoen. Boere komt over van FC Eindhoven.

In februari van dit jaar scoorde Boere nog tegen FC Oss en was daarmee bepalend voor de periodewinst van zijn oude werkgever. Nu kijkt hij er naar uit om in het roodwit te spelen. “Ik wil hier gaan knallen”, reageert Boere. “Van de gesprekken met Peter Bijvelds en François Gesthuizen heb ik veel energie gekregen. Het voelde goed. Ik geloof in de clubs aanpak en in een mooi seizoen. Er zijn goede spelers gehaald en we hebben de nodige ervaring in huis met jongens als Joep van den Ouweland, Dominique Kivuvu, Lorenzo Piqué, Jochem Jansen en Istvan Bakx.”

Ook trainer Gesthuizen is enthousiast over de overgang van de spits. “Ik ben gecharmeerd van Tom. Hij is een aanspeelpunt, balvast, loert slim op steekpasses en kan zelf een kans creëren. Een complete speler. Daarnaast heeft Tom het juiste karakter. Ik heb gemerkt dat hij een enorme drive heeft.” De oefenmeester ziet Boere als een echte versterking. “Hij heeft een goede opleiding gehad en stond bij FC Eindhoven vaak in de basis. Zij draaien toch al een paar jaar mee in de top van de Jupiler League.”

Live Voetbal

home logo AZAZ
EINDE
2-0
FC TwenteTWE
away logo

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
458 stemmen