Volledig scherm
Jonathan Kindermans © ProShots

OH Leuven biedt Kindermans eenjarig contract aan

WAALWIJK - Jonathan Kindermans lijkt na een seizoen alweer te vertrekken bij RKC Waalwijk. De Belgische middenvelder kreeg na een proefstage van twee weken een eenjarig contract aangeboden van OH Leuven. Daarover is hij met de Belgische club in gesprek.

Het voormalig talent van Anderlecht kwam via Telstar vorig seizoen bij RKC terecht. De samenwerking werd geen succes. Kindermans slaagde er niet in een vaste basisplaats te veroveren. Dit seizoen is de concurrentie door de komst van Roel van de Sande en Fred Benson en de in de winterstop teruggekeerde Kenny Anderson nog groter.

RKC gaf Kindermans toestemming uit te kijken naar een andere club. De Belg werkte proefstages in Slowakije en Engeland af alvorens in Leuven te belanden. Hij mag transfervrij weg. RKC bedingt wel een vergoeding indien Kindermans zou worden doorverkocht.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
446 stemmen