Volledig scherm
Logo Willem II

Ook Jens Mathijsen verhuist naar Willem II

TILBURG - Joris Mathijsen treedt met zijn overgang naar Willem II voor een keer in de voetsporen van zijn zoon Jens. Die was al maanden eerder opgevallen bij scouts van de Tilburgse club als jeugdspeler van VOAB. Hij krijgt het komende seizoen een plaats in de selectie van onder tien van de Tilburgse club.

Jens Mathijsen won met de F-jes van de Goirlese club de beker. In hetzelfde weekeinde boekte het team ook nog de eindoverwinning bij een groot toernooi. Sinds januari fungeerde Joris Mathijsen als trainer van het team. Hij vond het heerlijk om eindelijk eens de gelegenheid te hebben op zaterdagen langs de lijn te staan bij wedstrijden van zijn zoon. "Er is eigenlijk niets mooiers", zegt hij.

  1. Dit PSV heeft overlevingsdrang en geluk

    Dit PSV heeft over­le­vings­drang en geluk

    Wie de wedstrijd van PSV in Zwolle van afgelopen weekend nog eens terugkeek, kon moeilijk om termen als geluk, mazzel, fortuin of zwijnen heen. Met wat meer precisie had PEC een of meer punten aan het duel met de koploper overgehouden. Toch is er naast wat overwerk van Vrouwe Fortuna ook een vorm van sportieve overlevingsdrang die PSV de afgelopen weken overeind hield. Het oog van de naald is tot nu toe dikker dan gedacht, maar met de mentale veerkracht van dit PSV is ook weinig mis. 

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1294 stemmen