Volledig scherm
Jordy Croux © ProShots

Ook Willem II bevestigt komst Jordy Croux

TILBURG - Jordy Croux tekent woensdag een contract bij Willem II, onder voorbehoud van de medische keuring. Dat is door technisch manager Joris Mathijsen van de Tilburgse club bevestigd. Willem II betaalt de gelimiteerde transfersom die in het contract van de 22-jarige vleugelspits met MVV is opgenomen. Dat is, naar verluidt, een ton.

Croux, geboren in Hasselt, is juist aan zijn derde seizoen bij MVV begonnen. De Maastrichtse club huurde hem eerst een jaar van RC Genk, waar hij is opgeleid en nam de speler in 2015 over. Hij tekende toen een tweejarig contract. Croux, die ook nog kort bij OHV Leuven speelde, kwam 23 keer uit voor Genk.Hij debuteerde in een wedstrijd tegen AA Gent in 2012.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
433 stemmen