Volledig scherm
Jong FC Utrecht speler Nick Venema (l) in duel met FC Den Bosch speler Muhammed Mert, die eenmaal scoorde. © Remko Kool

Opnieuw puntverlies voor FC Den Bosch

FC Den Bosch is er maandagavond ook bij hekkensluiter Jong FC Utrecht niet in geslaagd om te winnen. Het was het derde opeenvolgende duel waarin elftal van trainer Wil Boessen punten liet liggen: 1-1.

Bij FC Den Bosch debuteerde maandagavond Kahraman Demirtas. De Waalse verdediger, die in januari aansloot bij de selectie, verving op de linksbackpositie de geschorste Jordy van der Winden.

Verder was er ook een basisplaats voor Kevin Felida, waardoor Jens van Son op de bank begon.

De eerste helft bracht weinig vertier. Beide ploegen leverden een schot tussen de palen af, maar beide keren waren de keepers de baas. Eerst haalde Thijmen Nijhuis een pegel van Muhammed Mert uit de kruising. Later reageerde Kees Heemskerk goed op een knal van Sylla Sow.

In de tweede helft was er meer te beleven. In de 55ste minuut kwam Jong FC Utrecht op 1-0 toen Sylla Sow langs Mats Deijl glipte en Patrick Joosten de voorzet van dichtbij binnen werkte.

Twaalf minuten later kwam FC Den Bosch langszij. Jort van der Sande bood Oussama Bouyaghlafen een kans, maar de invaller schoot op Utrecht-doelman Nijhuis. In de rebound joeg Muhammed Mert de bal in het dak van het doel.

Beide ploegen kregen daarna nog kansen op de winnende treffer, maar die viel niet meer.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Moet Willem II de winterstop aangrijpen om de selectie te versterken?

Moet Willem II de winterstop aangrijpen om de selectie te versterken?

  • Ja (76%)
  • Nee (24%)
1037 stemmen