Volledig scherm
Archiefbeeld Xavier Mous © Pro Shots / Martijn Buskermolen

Oss-doelman Xavier Mous naar SC Cambuur

Xavier Mous staat komend seizoen niet bij TOP Oss onder de lat. De 22-jarige goalie kon zijn aflopende verbintenis verlengen, maar kiest voor een tweejarig contract bij competitiegenoot SC Cambuur Leeuwarden.

Mous kwam in de zomer van 2015 over van Jong Ajax en groeide in Oss uit tot een zeer betrouwbare sluitpost. In totaal speelde hij twee seizoenen voor FC Oss en kwam hij ondanks een zware blessure in zijn tweede seizoen tot 68 wedstrijden voor de club.

Mooie tijd

,,Ik heb leuke mensen ontmoet, veel geleerd en mezelf kunnen ontwikkelen tot de doelman die ik nu ben”, blikt Mous terug op zijn tijd in Oss op de clubwebsite. “Ik heb hier een hele mooie tijd gehad. Daar ben ik de club én de fans zeer dankbaar voor."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. LIVE | Golden goal moet beslissing brengen bij Lindau Islanders - Trappers

    LIVE | Golden goal moet beslissing brengen bij Lindau Islanders - Trappers

    Het was even schrikken zeven dagen geleden, toen Tilburg Trappers het eerste play-offduel met Lindau Islanders in eigen huis verloor. De ploeg kwam met 2-0 voor, maar ging uiteindelijk in overtime met 2-3 kopje onder. Twee dagen later rechtten de mannen van trainer Bohuslav Subr de rug in Zuid-Duitsland: 2-5. Afgelopen dinsdag overklaste Tilburg Trappers datzelfde Lindau met 6-1, waardoor de kampioen van de Oberliga Nord nu leidt met 2-1. Een nieuwe zege in Lindau vanavond betekent dat Trappers zich plaatst voor de kwartfinale van de play-offs.