Volledig scherm
Peter van Ierland © Pro Shots

Peter van Ierland tot erelid van Willem II benoemd

TILBURG - Bij zijn afscheid als voorzitter van het stichtingsbestuur van Willem II is Peter van Ierland tot erelid van de voetbalclub benoemd. Dat gebeurde woensdagavond tijdens een vergadering van de clubraad.

Van Ierland, die wordt opgevolgd door Paul Gerritse, was zes jaar voorzitter van het stichtingsbestuur. In die periode had hij als voornaamste taak de gezondmaking van de club (die destijds bijna failliet was) te begeleiden. Ook twee andere leden van het stichtingsbestuur werden na zes jaar uitgezwaaid, Hans van den Bersselaar en Wil Versteijnen.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
421 stemmen