Volledig scherm
Archieffoto. © Thinkstock

Podiumplaatsen Pittens, Spierings en Donders tijdens ONK

HAVELTE – De Brabantse endurocrossers Wesley Pittens, Paul Spierings en Antony Donders haalden zaterdag in Havelte het podium tijdens de tweede wedstrijd om het open Nederlands kampioenschap.


Op het militaire oefenterrein in Drenthe toonde Pittens zich de snelste in de E2-klasse. De rijder uit Vorstenbosch klom in de tussenstand van het ONK op naar de tweede plaats.

In de N2 klasse reed Paul Spierings uit naar de tweede plaats. Antony Donders uit Kaatsheuvel had twintig seconden meer nodig voor de acht proeven. De overwinning in deze klasse ging naar Dominique Tijhuis-Trutmans (Hengelo).

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
425 stemmen