Volledig scherm
Santiago Arias, hier samen met Hirving Lozano, lijkt de wedstrijd van zondag met PEC Zwolle te halen. © ANP Pro Shots

PSV zonder grote personele
zorgen richting PEC Zwolle

Het piepte en kraakte vlak voor de interlandperiode bij PSV, maar het lijkt erop dat de ploeg de topper van zondag met PEC Zwolle schadevrij gaat halen. Rechtsback Santiago Arias viel tegen FC Twente uit met een verrekking in de lies, maar hervat deze week de training volledig. Volgens de huidige prognose is hij in Overijssel gewoon inzetbaar, bevestigde trainer Phillip Cocu dinsdag.

Ook Jürgen Locadia, Steven Bergwijn, Jorrit Hendrix en Adam Maher hadden de afgelopen weken lichte kwetsuren, maar lijken de wedstrijd te gaan halen. Trainer Phillip Cocu begroet vandaag Hirving Lozano alweer en verwacht eveneens Gastón Pereiro terug in Eindhoven. Overmorgen sluit het tweetal in principe weer aan bij de groep voor de laatste twee trainingen richting het uitduel met de nummer 3 en revelatie van de eredivisie. 

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
298 stemmen