Volledig scherm
© Jeroen de Jong/Beeld Werkt

RKC demonstreert uit- en thuistenue

WAALWIJK - RKC Waalwijk showt zaterdag het nieuwe thuis- en uittenue aan de fans. Dat gebeurt tijdens een speciale demonstratietraining in het stadion. Die begint om half elf. Later op de dag oefent RKC op het complex van RWB tegen de regioselectie Waalwijk.

Het thuistenue zal niet veel verschillen van het vorig seizoen. De hardheid van de kleuren geel en blauw is immers vastgelegd. Ook is bepaald dat het shirt bestaat uit drie gele en drie blauwe banen. Vorig jaar introduceerde RKC bovendien een nieuw logo. Dat was toen gekoppeld aan een verwijzing naar het 75-jarig bestaan. Die zal nu komen te vervallen.

De vormgevers kunnen zich in kleur en ontwerp nog wel uitleven in het uitshirt. Bij RKC is het een zorgvuldig bewaard geheim hoe dat eruit ziet. Zaterdag zal het voor de fans zichtbaar worden.

RKC heeft verder nieuwe trainingskleding. Bij de spelers is de gele baan onder de hals nieuw. De leden van de technische staf hebben ook zo'n baan, maar dan in de kleur lichtblauw.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
425 stemmen