Het bewuste duel tussen Luuk Wouters (links) en Zakaria Labyad. Rood, beslisten scheidsrechter en VAR in tweede instantie. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de RKC-verdediger nu vrijgesproken.
Volledig scherm
Het bewuste duel tussen Luuk Wouters (links) en Zakaria Labyad. Rood, beslisten scheidsrechter en VAR in tweede instantie. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de RKC-verdediger nu vrijgesproken. © ANP

RKC gewoon met ‘rode’ Wouters naar Utrecht

Zonder punten en zonder doelpunten  op het conto na twee wedstrijden reist RKC Waalwijk zondag vol goede moed naar Utrecht. FC Utrecht is de enige club die vorig seizoen geen punt wist te pakken tegen RKC. In Utrecht werd het 0-1 door een doelpunt van Melle Meulensteen, thuis wonnen de Waalwijkers met 2-1.

  1. Kelderman bekijkt eigen ploeg met grote ogen: ‘Heb dit nog nooit meegemaakt’

    Kelderman bekijkt eigen ploeg met grote ogen: ‘Heb dit nog nooit meegemaakt’

    Wilco Kelderman durft bijna niet te denken aan de roze trui, maar de kopman van Team Sunweb voelt zich aan het begin van de derde en laatste week van de Ronde van Italië nog steeds heel goed. ,,Ik wil natuurlijk die roze trui pakken, maar er komt nog een lastige week aan. Ik kijk van dag tot dag en denk niet te ver vooruit. Dat werkt goed en maakt je ook minder nerveus”, zegt de nummer twee van het algemeen klassement op de rustdag.