Volledig scherm
Yannick Cortie gaat niet spelen voor RKC Waalwijk © ProShots

RKC Waalwijk test ook Yannick Cortie af

WAALWIJK - De stage van Yannick Cortie bij RKC Waalwijk krijgt geen vervolg. Dat kreeg de 23-jarige Amsterdammer, die vorig seizoen uitkwam voor Helmond Sport te horen.

Cortie speelde mee in de wedstrijden tegen OJC Rosmalen en Charlton Athletic. Hij kon de technische leiding van de Waalwijkse club niet voldoende overtuigen. RKC zet de zoektocht naar een linksbenige verdediger voort. Die positie is mager bezet. Mark Engberink is de enige echte linksback in de selectie.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
370 stemmen