Volledig scherm
© ANP

RKC wint van Feyenoord en wacht op Gouano

WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft in een duel achter gesloten deuren van Feyenoord gewonnen. In het eigen Mandemakers Stadion werd het 2-0 door goals van Desley Ubbink (voor rust) en Dennis Lemke (tweede helft).

Feyenoord trad aan zonder zijn internationals, die zich met het Nederlands elftal voorbereiden op de EK-kwalificatieduels met Estland en Andorra.

Prince-Désir Gouano traint al weken mee bij RKC, maar nog altijd is de huur van de 19-jarige Fransman niet helemaal rond. RKC wacht nog op een laatste document.

Het gaat om een document waarop bevestigd wordt dat RKC de huurdeal al voor 2 september, de transferdeadline, rondmaakte. "Dat kan maximaal twee weken duren, maar hij kan ook vanmiddag al op de mat vallen", zegt een woordvoerder van RKC.

RKC zal Gouano, een linksbenige centrumverdediger, overigens huren van Atalanta Bergamo en niet aan Juventus. De club uit Turijn verkocht de talentvolle Fransman vorige week namelijk aan Atalanta, een andere Serie A-club.

Volledig scherm
De broers Ronald en Erwin Koeman oefenden donderdag met hun clubs Feyenoord en RKC Waalwijk tegen elkaar in Waalwijk. Ronald Koeman zette deze foto op zijn twitter-account.
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement