Volledig scherm
Reinier Robbemond © ProShots

Robbemond vervangt Van de Looi bij Willem II

TILBURG - Het is een pijnlijke situatie voor Erwin van de Looi. De nieuwe trainer van Willem II liep in de play-offs van afgelopen seizoen, toen hij de scepter zwaaide bij FC Groningen, een schorsing van 1 wedstrijd op.

Die moet hij bij zijn nieuwe club uitzitten zaterdag in de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen Vitesse.

Assistent-trainer Reinier Robbemond zal de honneurs waarnemen namens Van de Looi, die op de tribune moet plaatsnemen en zich niet zichtbaar met coaching-activiteiten mag bezighouden. Van de Looi kreeg de schorsing opgelegd vanwege aanmerkingen op de leiding tijdens de play-offwedstrijd Heracles - FC Groningen.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
420 stemmen