Volledig scherm
Johan Voskamp betreedt het veld van RKC Waalwijk. © Wilber Hack

Schaduwprofiel van Johan Voskamp herkend

WAALWIJK - RKC Waalwijk wilde het spannend maken op de eerste trainingsdag. Op de eigen site voerde de Waalwijkse club de spanning op. Een mysterieuze figuur zou zijn opwachting maken. Er werd alvast een schaduwprofiel van de betreffende speler op de site geplaatst.

Daarom lekte het nieuws voortijdig uit. Iemand van Westlandia had in het schaduwprofiel Johan Voskamp herkend. Die zou voor de club uit de derde divisie komen spelen. In een telefoontje werd om opheldering gevraagd. Voskamp draaide er niet omheen en verklaarde dat hij toch in het betaalde voetbal actief zou blijven. RKC werd inderdaad zijn nieuwe club. Het nieuwtje verspreidde zich snel in het westen.

Wat nu nog rest is het geheim van het uitshirt. Fragmenten daarvan zijn op de site van RKC te zien. Wie zich een beter beeld wil vormen, moet zaterdag de training bezoeken. Vanaf 10.30 uur showen de Waalwijkers hun nieuwe uitshirt in het stadion. Met het thuisshirt kan RKC niet meer stunten. Sinds vorig seizoen liggen de kleuren en het ontwerp (drie blauwe, drie gele strepen) in de statuten vast.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (61%)
  • Oneens (39%)
1183 stemmen