Volledig scherm
Kyle Scott © BD

Speler van Chelsea op proef bij Willem II

TILBURG - Willem II heeft vanaf maandag Kyle Scott op proef, een 18-jarige middenvelder/aanvaller van Chelsea. Hij speelt al zo'n tien jaar voor de club uit Londen en kreeg afgelopen seizoen speeltijd in de A-jeugd en in het beloftenteam.

Scott kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en ook als vleugelaanvaller. Hij zou bij Willem II de vervanger kunnen zijn van de vertrokken Terell Ondaan of van Elmo Lieftink, die vooralsnog niet door de medische keuring is gekomen. Nader onderzoek bij de van Vitesse afkomstige speler volgt deze week in het ziekenhuis.
Scott speelde curieus genoeg jeugdinterlands voor drie landen: de Verenigde Staten, Engeland en Ierland. Mogelijk doet hij maandagavond al mee in de eerste oefenwedstrijd van Willem II, in Diessen tegen de Diessense selectie (19.00 uur). De tweede oefenpot volgt dinsdag al, in Loon op Zand tegen Uno Animo (19.00 uur). Mogelijk is ook de nieuwe Spaanse spits van de Tricolores, Fran Sol, al van de partij in Diessen en/of Loon op Zand.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
426 stemmen