Volledig scherm
Reinier Robbemond. © Ruud Rogier

Supporters FC Oss willen dat Reinier Robbemond vertrekt

OSS - Supportersvereniging De Trouwe Oss heeft 'bitter weinig vertrouwen' in FC Oss-trainer Reinier Robbemond en geeft de club het advies om zijn aflopende contract niet te verlengen. Dat heeft fanclubvoorzitter Christian van Lieshout namens zijn achterban in een brief aan algemeen directeur Peter Bijvelds laten weten.

"Het elftal dat binnen de lijnen staat, lijkt volledig los zand te zijn. We missen strijd en beleving, in mijn ogen omdat de trainer blijft opteren voor mooi en verzorgd voetbal", schrijft Van Lieshout namens de ruim 350 leden van de fanclub. Hij beseft dat de selectie aan kwaliteit heeft ingeboet ten opzichte van het vorige seizoen. "Maar met het bij elkaar houden van een groot deel van het elftal en gerichte versterkingen leek een plek in de middenmoot haalbaar." Nu staat FC Oss op de 18e plek.

De supportersvereniging adviseert de club om met een meer ervaren trainer in zee te gaan. "Iemand die meer betrokken is bij de club en ook uit deze regio komt. Met name dat laatste is een onderdeel van jouw eigen visie", aldus Van Lieshout richting directeur Bijvelds. "Iemand die de club beter begrijpt. Want zover ik kan oordelen is de trainer niet op zijn plek in het Osse."

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
463 stemmen