Volledig scherm
Boban Lazic speelde voor het laatst in het shirt van VVV Venlo. © Peter van Ninhuys

'Topper' Boban Lazic tekent voor 1 seizoen bij FC Oss

OSS - Boban Lazic (22) heeft dinsdagmiddag zijn krabbel gezet onder een 1-jarig contract bij FC Oss, de club heeft de optie om die verbintenis met 1 seizoen te verlengen. "We hebben voor ons niveau een topper in huis gehaald", zegt algemeen directeur Peter Bijvelds verheugd.

Lazic komt over van PEC Zwolle en doorliep de jeugdopleiding van Ajax, waar hij meetrainde met de hoofdmacht en debuteerde bij Jong Ajax in de eerste divisie. In 2014 verkaste de buitenspeler met Bosnische roots naar het Griekse Olympiakos, maar kwam hij door blessureleed niet in actie. Daarnee verkaste hij naar Zwolle en werd hij met weinig succes verhuurd aan VVV.

Lazic trainde maandag ook al mee met de Ossenaren en heeft goede verwachtingen. "Ik denk dat we een aardige ploeg hebben. Zelf wil ik vooral veel minuten gaan maken",aldus Lazic. Directeur Bijvelds verwacht veel van de snelle buitenspeler. "Boban heeft veel kwaliteiten, is explosief en heeft een natuurlijke drang naar het doel. Ik ben blij dat hij de selectie versterkt in een seizoen waarin we enorm strijdbaar willen zijn vanuit onze underdogpositie."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement