Volledig scherm
© Jeroen de Jong/Beeld Werkt

Touvarno Pinas op proef bij RKC Waalwijk

WAALWIJK - Touvarno Pinas sluit zaterdagmorgen aan bij de training van RKC Waalwijk. De 30-jarige verdediger gaat proberen om een plaats af te dwingen als linksback in de Waalwijkse selectie.

Pinas is al de vierde speler die voor zijn kans gaat voor die plek. RKC kwam hem op het spoor bij een wedstrijd van de Wooter academy, die in voorbereiding verschillende oefenduels afwerkte. Pinas is geen onbekende. In het seizoen 2005-2006 maakte hij al deel uit van de selectie van de club, die toen nog in de eredivisie speelde. Pinas bracht het tot een wedstrijd. Daarna voetbalde hij nog voor Telstar en Almere City, alvorens hij in 2011 naar Israel vertrok. Hapoel Ramat Gan Givatayim was daar zijn laatste club.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
447 stemmen