Volledig scherm
© Jeroen de Jong/Beeld Werkt

Twee spelers Uno Animo naar beloften RKC

WAALWIJK - Twee spelers van Uno Animo krijgen de kans om zich te bewijzen in het betaalde voetbal. Thomas de Man en Jari Koenraad zijn opgenomen in de beloftenselectie van RKC Waalwijk. Die bestaat het komende seizoen uit een keeper en vijftien spelers.

Dinsdag wordt bekend tegen wie de beloften van de Waalwijkse ploeg het gaan opnemen. Dat gebeurt in een gesloten competitie met tweede elftallen van betaalde clubs die niet aan de voetbalpiramide deelnemen. Dan wordt ook duidelijk of een wens van RKC in het competitieprogramma gehonoreerd is. RKC wil beginnen met twee uitwedstrijden om zo ruim baan te maken voor de American Football-interland, die in augustus in Waalwijk gespeeld wordt.

Beloftenselectie RKC:

Keeper: Martijn Bijdevier (Brabant United).

Verdediging: Jordi van Kerkhof (Achilles '29), Mouaad el Bahraoui (NAC), Jordi van der Minne (Gudok), Dwayne Green (Brabant United).

Middenveld: Anas Najah (Brabant United), Nicky Baggerman (ADO Den Haag), Jari Koenraad (Uno Animo), Noel de Grauw (NAC), Yesin Ben Mohamadi (Sparta), Thomas de Man (Uno Animo).

Aanval: Jan Verduyn (ADO), Robin NDefe (Brabant United), Maurits de Baar (Elinkwijk), Mark Sifneos (Brabant United).

RKC is bezig met de procedure om overschrijving aan te vragen voor Mohamed Mezghrani, een verdediger van het Belgische KFC Duffel. Die speelde het afgelopen seizoen 26 wedstrijden voor de vierde klasser in Belgie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement