Volledig scherm
Willem II-coach Erwin van de Looi © Geert van Erven

Van de Looi: 'Denk niet dat Peters laatste wedstrijd speelt'

TILBURG - Willem II-trainer Erwin van de Looi zei vrijdag dat hij er niet van uitgaat dat Jordens Peters zaterdag tegen Vitesse zijn laatste wedstrijd speelt voor de Tilburgse club.

Dat vertelde de coach desgevraagd tijdens de wekelijkse persconferentie voorafgaand aan een wedstrijd. Hij gaf verder geen toelichting op zijn opmerking. Zoals bekend is sc Heerenveen in de markt om de aanvoerder van Willem II over te nemen. Blijkbaar heeft Van de Looi informatie waaruit hij kan afleiden dat de onderhandelingen niet soepel verlopen. Van de Looi stelde dat hij er voor honderd procent vanuit gaat dat Peters meedoet tegen Vitesse.

Geschorst
Van de Looi zei er van te balen dat hij zaterdag op de tribune moet plaatsnemen omdat hij geschorst is vanwege aanmerkingen op de leiding tijdens een wedstrijd van zijn vorige club FC Groningen in de play-offs tegen Heracles. "Ik heb niet gescholden ofzo. En ik vond het overdreven dat ik werd weggestuurd. Maar het gebeurde wel. Ik dacht toen direct dat dat gevolgen zou hebben voor de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen en daar baalde ik van. Maar in beroep gaan bij de bond heeft doorgaans geen zin. Maar ik laat de coaching vol vertrouwen over aan Reinier Robbemond en de rest van de staf. We hebben alles uitgebreid doorgesproken."

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
458 stemmen